Garantie

Wij hebben veel tijd en zorg besteed aan het ontwerp en de fabricage van de Trybike. Elke Trybike wordt gecontroleerd maar desondanks kunnen er soms toch fabricagefouten zijn. Daarom heeft de Trybike een fabrieksgarantietermijn van twee jaar na datum van aanschaf op alle fabricagefouten. We repareren of vervangen binnen deze termijn kosteloos de Trybike op die eventuele fabricagefouten.

Indien er een probleem is met de Trybike ga dan naar de (web)winkel waar je de Trybike hebt gekocht. Onze garantie is geldig voor de eerste koper die het product nieuw bij een erkende dealer van onze producten heeft gekocht. Bewaar je aankoopbewijs dus. Waarschijnlijk kom je niet in aanmerking voor deze garantie als je de Trybike op de een of andere manier hebt veranderd, het probleem het gevolg is van normale slijtage, je de Trybike tweedehands hebt gekocht of als de Trybike niet op de juiste manier is gebruikt en/of onderhouden.

Mocht er iets zijn met je Trybike neem dan contact met ons op. We kunnen je namelijk altijd helpen ook als je garantie niet meer geldig is. De Trybike is zo ontworpen dat we alles kunnen repareren en je elk onderdeel ook los kunt bestellen. Wij doen er alles aan om kinderen zo lang mogelijk van de Trybike te laten genieten. De rechten die je hebt kunnen per land verschillen.