Waarom een TRybike wood?

HET 4-IN-1 CONCEPT

Met de Trybike Wood krijg je 4 fietsen in 1. Voor elke fase in de ontwikkeling van een kind de juiste fiets.

KWALITEIT

Voor de Trybike hebben we gekozen voor de beste materialen en onderdelen. Gespaakte wielen met luchtbanden, hoge kwaliteit kogellagers, het sterkste staal voor de assen en gecertificeerd berkenmultiplex.

ZADELPOSITIE GROEIT MEE, DE ENIGE FIETS DIE DIT HEEFT

Bij vrijwel alle loopfietsen gaat het zadel bijna recht omhoog waardoor de afstand tussen kind en stuur alleen maar afneemt en sturen lastig wordt als het kind groeit. Wij hebben een zadel dat schuin achterwaarts omhoog gaat waardoor de positie kind en stuur optimaal blijft.

KLEINE DRAAICIRKEL

Een groot misverstand is dat loopfietsen een niet te grote stuuruitslag moeten hebben en daarom een enorme draaicirkel hebben. Kinderen zie je vaak het stuur optillen in een krappe bocht. Wij hebben de draaicirkel zo klein mogelijk gemaakt. Zeker in de beginfase is dit erg handig.

DE LAAGSTE EN HOOGSTE ZITHOOGTE VOOR EEN HOUTEN LOOPFIETS

De Trybike Wood is zowel de laagste houten loopfiets met 27 cm zithoogte als de hoogste met 50 cm zithoogte.

ERGONOMIE

Er zijn meerdere driewielloopfietsen op de markt maar geen van allen heeft de juiste maten en verhoudingen. De kleine goedkope loopfietsjes met 8 of 10 inch wielen zijn zo klein dat ze slechts 3-6 maanden meegaan voordat je kind er weer is uitgegroeid. Andere grote driewielloopfietsen hebben verkeerde verhoudingen waardoor kinderen met de hakken tegen de lange achteras komen of waarbij het zadel omhoog gaat zonder in juiste verhouding met het stuur te blijven.

SCHERPE PRIJS

De adviesprijs van € 159,95 lijkt veel maar daarvoor krijgt je kind iets waar hij of zij 5 jaar mee doet en waar je anders 3 producten voor zou moeten kopen.

SIMPEL ONTWERP

Toen we de fiets ontwierpen hebben we rekening gehouden met een zo simpel mogelijk ontwerp. De vooras en korte achteras zijn hetzelfde en simpel, dus zonder te veel ringetjes, busjes en andere overbodige onderdelen. De lange achteras is ook erg simpel maar wel van het sterkste staal dat er is. Kortom eenvoudig en daarom zo robuust.

JAREN ERVARING

Wij hebben als importeur ruim 10 jaar ervaring met loopfietsen en waren niet tevreden over de kwaliteit, functionaliteit en prijsstelling van veel fietsen. Wij hebben al onze ervaring gecombineerd tot de perfecte loopfiets.

DUURZAAM

De Trybike is door het doordachte ontwerp, de manier van produceren en de keuze van gebruikte materialen uitermate duurzaam. Daarnaast zijn alle onderdelen los bij ons te verkrijgen en kan de Trybike altijd worden gerepareerd mocht er iets kwijt raken of kapot gaan. Dat maakt de Trybike echt duurzaam.